Известие

Collapse
No announcement yet.

ABS за Алфа 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ABS за Алфа 145

Здравейте,

Колко горе-долу върви ABS системата за 1.4 TSpark, защото ми я предлагат 2ра ръка и искам да знам колко да се пазаря?

Мерси предварително!
    Alfa Romeo 145 1997 1.4 TSpark 103 h.p.

Здравей и добре дошъл във форума,колега! Погледни в раздела Купува-Продава и по-специално в подраздела Авто-части и аксесоари. Успех!
    Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
    Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
    Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

Първоначално публикувано от nikolchoni Покажи съобщение
      Здравейте,

Колко горе-долу върви ABS системата за 1.4 TSpark, защото ми я предлагат 2ра ръка и искам да знам колко да се пазаря?

Мерси предварително!
      A какво ти предлагат точно? Щото цялата система включва доста неща. Централа, помпа, датчици, главини ...
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
        A какво ти предлагат точно? Щото цялата система включва доста неща. Централа, помпа, датчици, главини ...
        Ами човека спомена, че всичко включвало, цялата система му е в отлично състояние. Тъй като ми продаде абсолютно целия салон в изрядно състояние за 100 лв. предполагам, че ще ми даде и хубава цена за ABS-а.
        Alfa Romeo 145 1997 1.4 TSpark 103 h.p.

Comment

Първоначално публикувано от nikolchoni Покажи съобщение
          Ами човека спомена, че всичко включвало, цялата система му е в отлично състояние. Тъй като ми продаде абсолютно целия салон в изрядно състояние за 100 лв. предполагам, че ще ми даде и хубава цена за ABS-а.
          Колега според мен не си заслужава да я правиш тази интервенция. Просто е много труда и много неща освен системата трябва да сменяш и да преправяш. По-добре не се занимавай, но това е лично мое мнение. Просто имай на предвид, че трябва да купуваш и други главини, за да ти работи след като го сложиш, а не просто да седи като украшение
          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

както и рингове на полуоските и много др дребни неща

Comment

Working...
            X